Δημιουργία περιβάλλοντος εικονικής πραγματικότητας στο αρχαίο Λαύριο - Σαγρόπουλος, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, 2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία προσομοιάζει σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας τη ζωή των δούλων και τη διαδικασία εμπλουτισμού στο αρχαίο Λαύριο (4ος - 5ος αιώνας π.Χ.).