Μελέτη και ανάλυση λογισμικού διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού PeopleSoft HRMS - Καραϊλανίδης, Φίλιππος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, 2015)
Ο σκοπός της διπλωματικής αυτής είναι να εξετάσει και να αναλύσει τις δυνατότητες των λογισμικών διαχείρισης Ανθρωπίνου δυναμικού. Η αυξημένη χρήση τέτοιου είδους λογισμικών τα τελευταία χρόνια μαζί με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας ανοίγει καινούριες τεχνολογικές ευκαιρίες στον κλάδο αυτό. Ως παράδειγμα αναλύεται το λογισμικό της PeopleSoft: Human Resources Management Software ή HRMS. Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι αρκετά διαδεδομένο στην Ελλάδα ώστε να αποτελέσει εύστοχο παράδειγμα και απευθύνεται σε επιχειρήσεις με περισσότερους από χίλιους εργαζόμενους