Πλατφόρμα Παραμετροποίησης του Κοινού Βίου - Καλαμπούκα, Χριστίνα (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Η πλατφόρμα παραμετροποίησης του κοινού βίου είναι μια πειραματική πρόταση συλλογικής ζωής σε συνθήκες αστικής κινητικότητας, και ενθαρρύνεται μέσα από μια διαδικασία παραγωγής αρχιτεκτονικής. Αρχή της αποτελεί η έμφαση στις χωρικές ποιότητες και οι καταστάσεις και δράσεις που δίνουν ζωή σε αυτές. Η εφαρμογή του κοινού βίου ενθαρρύνεται μέσω τριών μεθόδων: την ελαχιστοποίηση της ιδιωτικής ζωής, την επέκταση συγκεκριμένων καθημερινών δραστηριοτήτων εκτός των ιδιωτικών χώρων, και τελικώς την παραμετροποίηση της δημόσιας, συλλογικής ζωής.