Θάλαμοι ενδιάμεσης προσβολής - τριδιάστατη ανάλυση της σήραγγας Τ1 του αυτοκινητοδρόμου Demir Kapija - Smokvica - Γαβράς, Απόστολος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, 2015)
Η παρούσα Διπλωματική Εργασία διαρθρώνεται σε έξι (6) κεφάλαια: