Ανάλυση συστήματος προγραμματισμού και ελέγχου παραγωγής σε εταιρεία κλειθροποιίας - Ράπτης, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2015)
Η διπλωματική παρουσιάζει και αναλύει τα εργαλεία και τα μέσα που χρησιμοποιούνται σε μια μικρομεσαία ελληνική εταιρεία κλειθροποιίας για τον προγραμματισμό και έλεγχο της παραγωγικής της διαδικασίας.