Παντελαίου, Σ., & Ταούκης, Π. (2015). Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή γιαουρτιού και αξιολόγηση των ποιοτικών και βιο-λειτουργικών ιδιοτήτων του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΠαντελαίου, Σοφία, and Πέτρος Ταούκης. Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή γιαουρτιού και αξιολόγηση των ποιοτικών και βιο-λειτουργικών ιδιοτήτων του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΠαντελαίου, Σοφία, and Πέτρος Ταούκης. Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή γιαουρτιού και αξιολόγηση των ποιοτικών και βιο-λειτουργικών ιδιοτήτων του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.