Προσθήκη μεταλλικού ορόφου σε υφιστάμενη κατασκευή από ωπλισμένο σκυρόδεμα - Δενδρινός, Ανδρέας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2015)
Στόχος της Διπλωματικής Εργασίας είναι η μελέτη προσθήκης μεταλλικού ορόφου σε υφιστάμενη κατασκευή από ωπλισμένο σκυρόδεμα.Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αποτίμηση της συνολικής κατασκευής με τη μέθοδο pushover με τη χρήση του προγράμματος FESPA της LH LOGISMIKI.Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια εναλλακτική προσθήκη ορόφου από ωπλισμένο σκυρόδεμα και τέλος έγινε σύγκριση των πλεονεκτημάτων των δύο μεθόδων.