Ιδιότητες μαγνητοαντίστασης σε πολυστρωματικές δομές σιδηρομαγνήτη ημιμετάλλου - Μελιτσιώτης, Αλέξιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Φαινόμενα μαγνητομεταφοράς σε πολυστρωματικά μαγνητικά υμένια.