Πειραματική διερεύνηση ανάκλασης και υπερπήδησης κατακόρυφου μετώπου με τοίχο επιστροφής σε κυματική δράση - Παπαδάκης, Κυριάκος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος, 2015)
ι) η διερεύνηση της υπερπήδησης των κυματισμών για δύο διαφορετικές διατομές του μετώπου του προσομοιώματος, καθώς και σε διαφορετικές στάθμες ύδατος και εν συνέχεια η σύγκριση των αποτελεσμάτων, ιι) η μέτρηση του συντελεστή ανάκλασης των κυματισμών και η διερεύνηση της σχέσης του με άλλες παραμέτρους ιιι) η συσχέτιση των δυο φαινομένων καθώς και iv) η σύγκριση των μετρήσεων που θα προκύψουν με αντίστοιχες από τη διεθνή βιβλιογραφία.