Σχεδιάζοντας πίσω από τα ερείπια - Κωνσταντακοπούλου, Γλυκερία Χαριστώ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Η εργασία αυτή αποτελεί μια πρόταση ολοκληρωμένων λύσεων επανάχρησης τριών αστικών κενών στο κέντρο της Αθήνας μέσω της ενσωμάτωσης διατηρητέων νεοκλασσικών όψεων σε νέα κτήρια που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Τρεις ερειπωμένες νεοκλασσικές όψεις αποκτά και πάλι ζωή με τη μετατροπή τους σε Ηostel, πολυχώρο πολιτιστικής διάδρασης και χώρων γραφείων. Ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την συμβιωτική σχέση του νέου κτιρίου με την προϋπάρχουσα διατηρητέα όψη ενώ τα μέσα που επιστρατεύτηκαν ορίζουν το λεξιλόγιο του διαλόγου μεταξύ αυτών των φαινομενικά παράταιρων στοιχείων.