Βογδάνη, Α., & Τζιά, Κ. (2015). Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΒογδάνη, Αικατερίνη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΒογδάνη, Αικατερίνη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.