Παραπομπή APA

Βογδάνη, Α., & Τζιά, Κ. (2015). Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Βογδάνη, Αικατερίνη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.

Παραπομπή MLA

Βογδάνη, Αικατερίνη, and Κωνσταντίνα Τζιά. Προβιοτικό και συμβατικό γιαούρτι παγωτό με γλυκαντικό με βάση τη στέβια. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.