Context-aware και mHealth - Κουβαράς, Μάριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών, 2015)
Context-aware και mHealth, Αρχιτεκτονική ERPHA και αρχιτεκτονική επέκταση