Η εκθεματική αντιμετώπιση των τόπων ως συνεπής συνθήκη συνδιαλλαγής με το εκάστοτε προ-περιβάλλον: τρία παραδείγματα. - Αλιπράντη, Ερατώ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Εναλλακτική ανάγνωση - ανάλυση τριών τόπων: του λιμανιού του Πειραιά, της συνοικίας της Κυψέλης και του ποδοσφαιρικού γηπέδου ΟΑΚΑ, με βάση την έννοια του "νησιού". Η εκθεματική αντιμετώπιση του τόπου παρουσιάζεται σε μια εξίσωση - φόρμουλα και αναλύονται τα πορίσματα για τον εκάστοτε από τους παραπάνω τόπους.