Ανάλυση και πρόβλεψη δεδομένων δικτυακής κίνησης σε κατανεμημένα συστήματα πραγματικού χρόνου - Κολυβάς, Ευάγγελος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Υπολογιστών, 2015)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής αποτελεί η Ανάλυση και Πρόβλεψη Δεδομένων Δικτυακής Κίνησης. Το σύνολο των δεδομένων που χρησιμοποιούνται αποτελείται από πραγματικά δείγματα πακέτων τα οποία δρομολογήθηκαν μέσω του κόμβου ουδέτερης διασύνδεσης GR-IX σε διάστημα 29 εβδομάδων. Η καταγραφή αυτών των πακέτων έγινε με το εργαλείο sFlow.