Νταβέλλας, Ρ., & Τόπακας, Ε. (2014). Μελέτη υδρόλυσης και ζύμωσης του υδροθερμικά κατεργασμένου αχύρου με χρήση πιλοτικών θερμοενζύμων και του στελέχους F3 του μύκητα Fusarium oxysporum. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV).
Παραπομπή Chicago StyleΝταβέλλας, Ρολάντ, and Ευάγγελος Τόπακας. Μελέτη υδρόλυσης και ζύμωσης του υδροθερμικά κατεργασμένου αχύρου με χρήση πιλοτικών θερμοενζύμων και του στελέχους F3 του μύκητα Fusarium Oxysporum. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV), 2014.
Παραπομπή MLAΝταβέλλας, Ρολάντ, and Ευάγγελος Τόπακας. Μελέτη υδρόλυσης και ζύμωσης του υδροθερμικά κατεργασμένου αχύρου με χρήση πιλοτικών θερμοενζύμων και του στελέχους F3 του μύκητα Fusarium Oxysporum. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV), 2014.