Σχεδιασμός και διαχείριση δεδομένων διαγνωστικής μελέτης στην κλίμακα του μνημείου του καθολικού της Μονής Καισαριανής - Μουργή, Γεωργία (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Αντικείμενο της εργασίας είναι η χαρτογράφηση των όψεων του Καθολικού της Μονής Καισαριανής, ώστε να πραγματοποιηθεί πλήρης περιγραφή των υλικών δομής του, αλλά και των φθορών που έχουν υποστεί τα υλικά υπό την επίδραση των διαφόρων παραγόντων. Η παραπάνω διαδικασία επιτεύχθηκε μέσω της απόδοσης των όψεων του ναού με πολυ-εικονική φωτογραμμετρική μέθοδο. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε σύνταξη δισδιάστατων αρχιτεκτονικών σχεδίων από την υπάρχουσα τρισδιάστατη γεωμετρική τεκμηρίωση του Καθολικού. Τελικός σκοπός είναι μέσω διαχείρισης των χαρτών και διαγραμμάτων που θα προκύψουν από την επεξεργασία αυτή, και επιπλέον παρατηρήσεων για την παθολογία των υλικών του ναού, να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα αξιοποιηθούν στην επιλογή των βέλτιστων επεμβάσεων συντήρησης και αποκατάστασης στο μνημείο.