Δείκτες κατάστασης ιδιοτιμών πίνακα και απομάκρυνση από την κανονικότητα - Γκρόπα, Ευαγγελία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2015)
Ορισμός δείκτη κατάστασης και παρατήρηση της συμπεριφοράς του.