Ανάπτυξη λογισμικού επεξεργασίας γεωδαιτικών μετρήσεων μέσω "έξυπνων" κινητών τηλεφώνων - Πολίτης, Εδουάρδος-Οδυσσέας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Τομέας Τοπογραφίας, 2015)
Στόχος της παρούσας Διπλωματικής Εργασίας είναι η ανάπτυξη ενός λογισμικού πεδίου τοπογραφικών μετρήσεων αποτύπωσης για "έξυπνες" συσκευές κινητών τηλεφώνων (windows phone συσκευές), το οποίο προορίζεται για χρήση με ολοκληρωμένους γεωδαιτικούς σταθμούς. Παράλληλα, επιδίωξη είναι η διαμόρφωση ενός καλά δομημένου προγραμματιστικού περιβάλλοντος αποτελούμενου από τις κατάλληλες κλάσεις και δομές που θα καθιστούν εύκολη την μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού.