Ισοτιμίες modulo n και εφαρμογές χρονοπρογραμματισμού - Δαρβίρα, Βασιλική (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2015)
Εισαγωγή στην Θεωρία των ισοτιμιών ,κατασκευή δρομολογίου του μετρό και κατάρτιση ωρολογίου προγράμματος σε Πανεπιστήμια.