Ανάπτυξη Εφαρμογής Προσομοίωσης Λειτουργίας Προμηθειών Επιχειρήσης και Πλατφόρμας Δυναμικών Δικτύων Παραγωγής - Κοροσίδης, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, 2014)
Ο σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η ανάπτυξη εφαρμογής – παιχνιδιού που προσομοιάζει τη λειτουργεία προμηθειών μίας σύγχρονης επιχείρησης και παρουσιάζει στο χρήστη τα πλεονεκτήματα και την οργάνωση μίας πλατφόρμας Δυναμικών Δικτύων Παραγωγής.