Απο το Λύκειο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο : Έρευνα για το κενό στη διδασκαλία των μαθηματικών - Ντίνου, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2015)
Στατιστική έρευνα στους σπουδαστές του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου για το κενό που δημιουργείται στα Μαθηματικά, κατά τη μεταβαση απο το λύκειο στο πολυτεχνειο