Εισαγωγή στη διαχείριση έργων και εφαρμογή των υπολογιστικών μεθόδων στο σενάριο του wedding plan - Καραλή, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Εισαγωγή στην επιστήμη της Διαχείρισης Έργων και εφαρμογή των υπολογιστικών μεθόδων CPM και Gantt στο σενάριο της Διοίκησης -Οργάνωσης του wedding plan.