Ανάπτυξη Συστήματος ελέγχου κίνησης τροχοφόρων ρομπότ - Πούλιας, Απόστολος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η ανακατασκευή των mobile robots της εταιρίας Adept.Τα νέα συστήματα αυτά λειτουργούν υπό το Robot Operating System (ROS), το οποίο συνεπάγεται πληθώρα ευκολιών στην χρήση και περαιτέρω ανάπτυξη και εμπλουτισμό των συστημάτων με νέα χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πέραν των ρομπότ αναπτύσσεται λογισμικό υπολογισμού των χαρακτηριστικών της οδομετρίας τους.