Ποδήλατο. Ευρωπαϊκά και Ελληνικά παραδείγματα. Η περίπτωση της Λάρισας - Βογιατζής, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Ανθρωπιστικών Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου, 2015)
Νομοθεσία, προγράμματα για ποδηλατόδρομους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Σύγκριση υφιστάμενης κατάστασης ανάμεσα σε Λάρισα και Μούνστερ