Μελέτη επιμήκυνσης δίγαστρου επιβατηγού πλοίου Ε/Γ - Σουβατζηδάκης, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μελέτης Πλοίου και Θαλάσσιων Μεταφορών, 2015)
Μελέτη επιμήκυνσης δίγαστρου επιβατηγού πλοίου.