Μελέτη συμπεριφοράς ημιαγωγικών διακοπτών Normally-On,Off JFETs καρβιδίου του πυριτίου σε παράλληλη και σε σειρά σύνδεση - Ανδρεάδης, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικής Ισχύος. Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών και Ηλεκτρονικών Ισχύος, 2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία περιγράφει τα πλεονεκτήματα του υλικού του καρβιδίου του πυριτίου και πιο συγκεκριμένου των ημιαγωγικών διακοπτών SiC JFETs. Είσης μελετά τη συμπεριφορά τους όταν αυτά συνδέονται παράλληλα αλλά και σε σειρά μέσω προσωμοιώσεων και πειραμάτων.