Βελτιστοποίηση απόδοσης Ψυκτικών Συμπιεστών - Δαλαβούρας, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων & Συστημάτων Αποφάσεων, 2014)
Η παρουσά διπλωματική εργασία περιγράφει μεθόδους βελτιστοποίησς απόδοσης για ψυκτικούς συμπιεστές.