Ανάπτυξη μεθοδολογίας για την περιβαλλοντική επίδοση επιχειρήσεων - Χασάπης, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2015)
Δημιουργία μεθόδου για την περιβαλλοντική αξιολόγηση επιχειρήσεων.