Σύγκριση υποδείγματος Logit και μοντέλου Τεχνητών Νευρωνικών Δικτύων για την πρόβλεψη εταιρικής αποτυχίας για δείγμα εταιρειών NYSE - Καραλιώτας, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Μελέτη υποδείγματος Logit και μοντέλου Τεχνητών Νευρωνικών Δικτύων για την πρόβλεψη εταιρικής αποτυχίας για δείγμα εταιρειών από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Έγινε σύγκριση των δύο μοντέλων για δείγμα περίπου 80 εταιρειών και για δύο περιόδους (2005-2009, 2010-2015)