Μελέτη απόκρισης Καταστρώματος Καλωδιωτής Γέφυρας έναντι Στατικών Δοκιμαστικών Φορτίσεων με μεθόδους Γεωμετρικής Χωροστάθμισης και επίγειας Μικροκυματικής Συμβολομετρίας - Πονηρέλλη, Γεωργία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2015)
Σκοπός της παρούσας μεταπτυχιακής εργασίας είναι η συνοπτική έρευνα της βιβλιογραφίας για τις δημοφιλέστερες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των γεφυρών καθώς και η αξιολόγηση της σύγχρονης μεθόδου της επίγειας συμβολομετρίας μικροκυματικής ακτινοβολίας και της γεωμετρικής χωροστάθμησης μέσω πειραματικών μετρήσεων για τον προσδιορισμό των μετατοπίσεων στη καλωδιωτή γέφυρα ΣΕΑ Παλλήνης κάτω από διάφορα σενάρια φόρτισης.