Σχεδιασμός και κατασκευή Μαγνητομέτρου Πύλης Ροής - Κρίτσας, Ανδρέας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ηλεκτρομαγνήτη τύπου πύλης-ροής για την καλύτερη κατανόηση αυτού, με ταυτόχρονη μελέτη της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου και πως επηρεάζει τον αισθητήρα