Ανάπτυξη φωτονικού βιοαισθητήρα με την τεχνική LIFT - Κόρακας, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Ανάπτυξη φωτονικού βιοαισθητήρα με την τεχνική LIFT