Υπολογισμός Δείκτη Διακινδύνευσης έναντι πυρκαγιάς για επιβατηγά πλοία - Αξαόπουλος, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Η παρούσα εργασία σκοπεύει να αναλύσει και να εφαρμόσει την διαδικασία υπολογισμού ενός δείκτη διακινδύνευσης έναντι πυρκαγιάς για επιβατηγά πλοία κάνοντας χρήση υπολογιστικών προγραμμάτων για την εξέλιξη της πυρκαγιάς και την προσομοίωση της εκκένωσης πλοίου.