H Συμβολή των Φωτογραμμετρικών Αυτοματισμών στην Γεωμετρική Τεκμηρίωση Μνημείων - Καληνυκτάκης, Αντώνιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Τομέας Τοπογραφίας. Εργαστήριο Φωτογραμμετρίας, 2015)
H εν λόγω διπλωματική εργασία (ΔΕ) έχει ως αντικείμενο την διερεύνηση κατά πόσο ένα αυτόματο φωτογραμμετρικό λογισμικό μπορεί να συμβάλλει στην γεωμετρική τεκμηρίωση ενός μνημείου. Η εφαρμογή της εν λόγω ΔΕ έγινε στον ναό της Καπνικαρέας και το αυτόματο φωτογραμμετρικό λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν το PhotoScan.