Βελτιστοποίηση τοπολογίας σε κατασκευές πολιτικού μηχανικού: ερμηνεία με επιφανειακούς ή ραβδωτούς φορείς - Μπαδογιάννης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Στατικής και Αντισεισμικών Ερευνών, 2015)
Πρόταση ολοκληρωμένης μεθοδολογίας εφαρμογής βελτιστοποίησης τοπολογίας σε κατασκευές πολιτικού μηχανικού - ερμηνεία φορέων ως επιφανειακών από οπλισμένο σκυρόδεμα και ως μεταλλικών ραβδωτών