Τεχνικές συσκευασίας μετατροπέων ηλεκτρονικών ισχύος - Πατσουράκης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικής Ισχύος. Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών και Ηλεκτρονικών Ισχύος, 2015)
Ο σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η ανάλυση και επεξεργασία όλων των θεμάτων, που υφίστανται στη σχεδίαση ενός συστήματος ηλεκτρονικών ισχύος. Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν τεχνικές συσκευασίας για μετατροπείς ισχύος, λαμβάνοντας υπόψη σημαντικούς παράγοντες για την ομαλή διεξαγωγή της λειτουργίας αυτών.