Βαθμνόμηση και χαρακτηρισμός αισθητήρων που βασίζονται στο φαινόμενο της μαγνητοεμπέδησης - Κωνσταντόπουλος, Χρήστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την βαθμονόμηση και τον χαρακτηρισμό ενός αισθητήρα τύπου GMI, με ταυτόχρονη μελέτη της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου, καθώς και του τρόπου που επηρεάζει την εμπέδηση του αισθητήρα.