Συγκριτική μελέτη των ζεόλιθων ως προς την ικανότητα τους για τη δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα - Maradshi, Wisam (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Επιστήμης και Τεχνικής των Υλικών (ΙΙΙ), 2015)
Συκριτική μελέτη φυσικών και τεχνητών ζεολίθων, με βιβλιογραφική επισκόπηση, ως προς την ικανότητά τους να προσροφούν το διοξείδιο του άνθρακα για περιβαλοντικές εφαρμογές.