Διαχρονική τεχνοοικονομική ανάλυση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα - Μπούρτζινος, Παναγιώτης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ), 2015)
Διαχρονική τεχνοοικονομική μελέτη περιπτώσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα.