ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - Νικολίτσας, Κωνσταντίνος (Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2015)
Στη διατριβή αυτή αναπτύσσεται μία νέα εργαστηριακή μεθοδολογία διακρίβωσης των ψηφιακών γεωδαιτικών οργάνων, με στόχο το γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο της ορθής λειτουργίας των ολοκληρωμένων γεωδαιτικών σταθμών και των συστημάτων προσδιορισμού υψομετρικών διαφορών με τη χρήση χωροβάτη και σταδίας.