Προσδιορισμός Θεματικών διαδρομών για την ανάδειξη του Ν. Θεσπρωτίας με χρήση Γεωπληροφοριακών Συστημάτων - Τζαλαβράς, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2014)
Η εργασία ασχολείται με την κατηγοριοποιήση και τεκμηρίωση των κατηγοριών του θεματικού τουρισμού. Με τη βοήθεια των Γεωπληροφοριακών Συστημάτων δημιουργούνται ψηφιακοί χάρτες με τελικές προτεινόμενες διαδρομές.