Μελέτη συστήματος ευφυών μετρήσεων σε αστικές και ημιαστικές περιοχές - Πλιάγκος, Αντώνιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών, 2015)
Μελέτη συστήματος ευφυών μετρήσεων σε αστικές και ημιαστικές περιοχές χρησιμοποιώντας πραγματικά στοιχεία