Μοντέλο εμπιστοσύνης για τα κοινωνικά δίκτυα - Δρίβα, Ιλεάνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2015)
Μια πρόταση για μοντελοποίηση των κοινώνικων δικτυών βασισμένη στην εμπιστοσύνη που αναπτύσσουν οι χρήστες μεταξύ τους.