Θεωρία Αναδρομής - Το Θεώρημα μη-πληρότητας του Godel - Κατσάνος, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Το Θεώρημα μη-πληρότητας με την χρήση θεωρίας αναδρομής