Διερεύνηση δυνατοτήτων χρήσης συστήματος ΒΙΜ στην τεκμηριώση πολιτιστικής κληρονομιάς-εφαρμογής στο ναό του Ηφαίστου - Κασκαμπάς, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 2015)
Δημιουργία ενός σύστηματος BIM για τον Ναό του Ηφαίστου των Αθηνών και διερεύνηση των δυνατοτήτων χρήσης ενός τέτοιου συστήματος στην τεκμηρίωση πολιτιστικής κληρονομίας.