Κλιματική Αλλαγή, Ενεργειακές Ανάγκες και Βιώσιμη Ανάπτυξη για την Ελλάδα - Κώτση, Ειρήνη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διεργασιών, 2014)
Κλιματική Αλλαγή, Ενεργειακές Ανάγκες και Βιώσιμη Ανάπτυξη για την Ελλάδα