Αριστοποίηση θεμάτων ηλιακής γεωμετρίας για εγκατάσταση ΦΒ σε υφιστάμενες στέγες εργοστασιακής μονάδας επισκευής οχημάτων - Τρυφωνίδης, Τηλέμαχος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών, 2015)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη μιας διασυνδεδεμένης φωτοβολταϊκής εγκατάστασης σε οροφή βιομηχανικού κτιρίου καθώς και η οικονομική αξιολόγηση αυτής.