Ισοδυναμία συστημάτων και μετασχηματισμός σε κανονικές μορφές - Ασλανίδης, Αλέξανδρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2014)
Η εργασία αυτή πραγματεύεται τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες για ένα μη γραμμικό σύστημα ελέγχου να είναι ισοδύναμο σε μια p-κανονική μορφή, καθώς και ο αλγόριθμός ενός τέτοιου μετασχηματισμού.