Μετάπτωση του περιηλίου του Ερμή - Χαλλουμής , Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχειο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Στη συγκεκριμένη διπλωματική εργασία χρησιμοποιήθηκαν, η Νευτώνεια θεωρία, η Ειδική, η Γενική θεωρία της σχετικότητας, γεωδαισία και γεωμετρία Schwarzschild παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τα κατάλληλα μαθηματικά εργαλεία, με σκοπό τη μελέτη της . Επίσης, δίνεται μια σχέση για τη μετάπτωση των εσωτερικών πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα, σε σχέση με την απόσταση τους από τον ήλιο.