Μελέτη διεργασιών πολυμερισμού με στόχο την ανάπτυξη ημιαρωματικών πολυαμιδικών δομών - Μπούσια, Σωσάννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV), 2015)
Μελέτη εφικτότητας πολυμερισμού ημιαρωματικού άλατος MXD6 με απευθείας πολυμερισμό στερεάς κατάστασης και χαρακτηρισμός παραχθέντων πολυαμιδίων.